Connect with us

Fapt divers

Noul record mondial la „goooool” fara respiratie!

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio Romania Actualitaţi, a realizat al 6-lea record mondial cu o performanţă senzatională!

Published

on

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio România Actualităţi, a realizat al șaselea record mondial, cu o performanţă senzațională, 35 secunde 6 zecimi, fără respiraţie, în transmisiunea directă a unui gol în direct, menţionează World Record Academy (Academia Mondială a Recordurilor), cea mai prestigioasă organizaţie mondială, care certifică recordurile mondiale.
Acest record mondial unic, incredibil, care depăşeşte, cu 10 -11 secunde, limita biologică umană, după cum a menţionat Prof. univ. dr. General Ion Ţintoiu, reputat medic cardiolog, de la Spitalul Militar Central din Bucureşti, a fost stabilit în timpul meciului de fotbal dintre ASTRA Giurgiu și ASA Tg. Mureş, din etapa a doua a Ligii I., din ziua de 19 iulie 2015, cand a marcat Filip Jazvic, de la ASA Tg. Mureș.
Comentatorul Ilie Dobre deţine alte cinci recorduri mondiale: 31 și 27 secunde în transmisiunea unui gol în direct, fără respirație; 1 minut și 8 secunde și 42 zecimi, cu o singură respiraţie, fiind totodată comentatorul sportiv radio cu cele mai multe cărţi publicate (43).
World Record Academy i-a acordat, de asemenea, premiul de mare prestigiu internaţional „Omul Anului în Media” (2014), și a precizat că Ilie Dobre a fost premiat, în 2008, cu „Ordinul Naţional pentru Merit” în grad de Cavaler.

RADOR – 18 noiembrie 2015

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: