Connect with us

Muzica si film

Noul trailer al filmului Thor: Love and Thunder prezintă primele secvențe cu Gorr, măcelarul zeilor

Published

on

Sursă imagine: Tima Miroshnichenko/pexels.com

În primul trailer oficial din următorul film Marvel, lansat în luna aprilie, fanii i-au putut vedea pe Zeus (interpretat de Russel Crowe) și Jane Foster (Mighty Thor), interpretată de Natalie Portman, care a apărut ultima dată în franciza Thor în 2013, în Thor: The Dark World.

Zeul fulgerului și tunetului a apărut ultima dată în Avengers: Endgame (2019), la finalul căruia a părăsit Pământul împreună cu Gardienii Galaxiei, care îl vor ajuta pe Thor și în noul film.

Principalul antagonist al peliculei, Gorr, măcelarul zeilor, jucat de Christian Bale, are o înfățișare înfiorătoare și mânuiește o sabie foarte puternică cu ajutorul căreia vrea să își îndeplinească misiunea de răzbunare împotriva zeilor.

Noul trailer oferă, de asemenea, o privire mai detaliată asupra Olimpului, tărâmui zeilor greci conduși de nimeni altul decât Zeus, unde Thor va fi nevoit să lupte cu niște războinici formidabili.

Thor: Love and Thuner debuteazăpe marile ecrane din România pe 8 iulie, existând posibilitatea ca filmul să apară și pe platforma de streaming Disney+ la o dată încă nespecificată.

Sursă text: cinemablend.com

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON