Connect with us

Regional

Noutăți în cazul omorului din Craioviţa Nouă

Arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Published

on

Luigi Teodorescu, de 20 de ani, şi Gabriel Teodorescu, de 23 de ani, acuzați de comiterea infracțiunilor de complicitate la omor, respectiv de comiterea infracţiunii de omor, au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile în urma deciziei Tribunalului Dolj, care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. 

Anchetatorii au reținut că, în dimineața zilei de marți, în jurul orei 02.00, în urma unei altercații izbucnite probabil din cauza unei fete în apropierea pieței din cartierul Craiovița Nouă, Gabriel Teodorescu l-a înjunghiat mortal pe craioveanul Ionuţ Fieraru, de 20 de ani. Tânărul înjunghiat a mai mers câteva zeci de metri și s-a prăbușit pe asfalt, pe bulevardul Tineretului, peste drum de hipermarket.

Tânărul, care prezenta o plagă înjunghiată în zona cervicală anterioară dreapta (gât), a fost declarat decedat de medici, care nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

După ce l-a înjunghiat pe tânărul de 20 de ani, Gabriel Teodorescu a fugit, fiind prins abia marți seară, în jurul orei 20.00, de oamenii legii. Potrivit anchetatorilor, Luigi Teodorescu este acuzat că l-a ajutat pe fratele său să se sustragă urmăririi penale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: gds.ro