Connect with us

Sport

Novak Djokovic vs. Rafael Nadal

Sârbul Novak Djokovic, şi rivalul său spaniol Rafael Nadal, se vor înfrunta în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros

Published

on

Numărul unu mondial în tenisul profesionist masculin, sârbul Novak Djokovic, şi rivalul său spaniol Rafael Nadal, se vor înfrunta în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, după victoriile reuşite de favoriţi în meciurile desfăşurate ieri,in capitala Frantei. Novak Djokovic a dispus fără probleme de francezul Richard Gasquet (N.20), cu 6-1, 6-2, 6-3, în timp ce Rafael Nadal, al şaselea favorit, a trecut în patru seturi de americanul Jack Sock, scor 6-3, 6-1, 5-7, 6-2.

Nadal, care are nouă titluri cucerite la Roland Garros, a ajuns la un bilanţ de 70 de victorii şi o singură înfrângere la Openul Franţei de la debutul său, în 2005. Cei doi s-au înfruntat o singură dată anul acesta, în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo, iar Djokovic s-a impus cu 6-3, 6-3. Celălalt duel din sferturile turneului de la roland Garos îi va opune pe japonezul Kei Nishikori (N. 5) şi pe francezul Jo-Wilfried Tsonga (N. 14).