Connect with us

Regional

Numai tată să nu fii!…

Cumpărăturile pentru noul an şcolar sunt în plină febră în această perioadă.

Published

on

Cumpărăturile pentru noul an şcolar sunt în plină febră în această perioadă: părinţii cercetează atent piaţa, iar hipermarketurile caută să îi atragă cu tot felul de oferte.

Se găsesc ghiozdane complet echipate la doar 24,91 lei, din care 9,99 lei costă ghiozdanul, penarul şi stiloul – câte 1,99 lei, creioanele, guma de şters, ascuţitoarea, rigla, lipiciul – sub 1 leu fiecare, acuarelele – 2 lei, iar caietele – 0,20 lei.

Dar se găsesc ghiozdane şi la 7,45 de lei, în urma unor reduceri la jumătate.

După ghiozdanele ieftine, care sunt promovate, apar cele cu imagini din filmele îndrăgite de copii, cu prinţese, Spiderman sau Batman, cu chipul păpuşii Barbie sau cu imaginea unei echipe de fotbal, care costă peste 200 de lei, dar se găsesc şi la reduceri la 100 şi ceva de lei. La acestea se asortează şi penar, caiete şi alte rechizite cu aceleaşi personaje, pentru preţuri destul de piperate. Astfel, preţul unui penar îl poate depăşi pe cel al unei uniforme.

Un ghiozdan ergo Barbie” costă 259 de lei, fiind redus de la 309 lei, unul cu Spiderman – 177 de lei, iar penarul cu acelaşi personaj – 37,52 de lei. Un penar mai mare cu imaginea unei echipe de fotbal costă 56,90 lei.

Un glob pământesc luminos costă 109,99 lei, fiind redus de la 179,36 lei, iar unul simplu a fost redus de la 106,38 lei, la 70,89 lei. O trusă de geometrie mare costă 50 de lei.

Preţurile hainelor îi sperie, de asemenea, pe părinţi. Doar o bluză de trening costă între 55 şi 65 de lei, iar pantalonii pentru băieţi alţi 40 – 70 de lei. O cămaşă albă cu cravată pentru fete – 57 de lei, un pulover 32 de lei, o vestă neagră – 34 de lei, pantalonii între 39 lei şi 79 lei, un sarafan bleumarin cu guler alb – 45 – 79 de lei, iar o fustă plisată – 59 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gandul.info

ULTIMA ORĂ

Regional8 ore ago

Acțiunile polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier (AUDIO)

Polițiștii doljeni au avut în ultimele 48 de ore mai multe acțiuni pentru reducerea riscului rutier. S-au aplicat peste 200...

Regional8 ore ago

Autoritățile locale slătinene precizează cine va primi tichetele sociale de Paște în 2024 (AUDIO)

După cum bine se știe, anul acesta Paștele va veni în două tranșe, și la cel puțin o lună distanță....

Regional9 ore ago

I.P.J. DOLJ: În anul 2023, numărul accidentelor rutiere grave a scăzut cu 7,4 % față de anul 2022 (AUDIO)

Pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițistii rutieri doljeni au organizat, în anul 2023 peste 1800 de actiuni, dintre acestea...

National9 ore ago

MApN angajează peste 5.000 de soldaţi și gradați (AUDIO)

Au început înscrierile pentru cele peste 5.000 de posturi de soldat și gradat profesionist disponibile la nivel național. Ministerul Apărării...

National9 ore ago

Spitalele românești: Pacienţilor li se cere să cumpere de la farmacie medicamentele de care au nevoie (AUDIO)

Spitalele româneşti au probleme tot mai mari legate de finanţare. Multe unităţi se plâng că, lună de lună, banii primiţi...

National9 ore ago

La ora 19.00 va fi prezentată strategia PNL și PSD privind comasarea alegerilor (AUDIO)

Liderii PSD şi PNL au stabilit o strategie comună pentru alegerile din acest an, care urmează să fie validată, după...

Sport13 ore ago

Sorana Cîrstea o întâlnește pe croata Donna Vekic

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON