Connect with us

Evenimente

O localitate din MEHEDINŢI este singura din România unde NIMENI nu a promovat la Capacitate şi la Bac

Şi acest eşec vine după o altă dezamăgire, si anume….

Published

on

După dezastrul de la Bacalaureat, unde niciun elev de la Liceul Teoretic „Gheorghe Ionescu Şişeşti“ nu a reuşit să promoveze acest examen, primarul comunei mehedinţene Şişeşti vrea să desfiinţeze acest liceu.

Cel mai longeviv primar din judeţul Mehedinţi, Marian Răducan, se arată extrem de supărat pentru eşecul elevilor liceului din Şişeşti la examenul de bacalaureat. Practic, niciun elev nu a reuşit să promoveze examenul maturităţii spre marea sa dezamăgire, scrie adevarul.ro.

Şi acest eşec vine după o altă dezamăgire, examenul de capacitate, unde nici aici elevii şcolii din localitate nu au trecut testarea. Într-o postare pe contul său de Facebook, edilul de la Şişeşti spune că vinovaţi pentru aceste rezultate slabe sunt în primul rând profesorii Liceului Teoretic „Gheorghe Ionescu Şişeşti”:

„Pentru cadrele didactice din cadrul Liceului Gheorghe Ionescu Şişeşti cred că a le spune RUŞINE e prea mult! Capacitate – zero elevi care au obţinut o medie de 5, Bacalaureat – zero elevi care au obţinut promovarea!

Atunci, întreb, de ce se mai prezintă aceşti dascăli, dacă putem să le mai spunem dascăli, la Liceul Teoretic Gheorghe Ionescu Şişeşti? Doar ca să le plătim naveta din banii localnicillor, doar să o ia la fugă la ora 14 spre microbuzul pus la dispoziţie gratuit ca să vină să-şi ridice salariile?”.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: