Connect with us

Evenimente

„O noapte printre giganți” de astazi, la Muzeul Antipa

Copiii sunt asteptati sa petreaca o noapte memorabilă printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ.

Published

on

Programul „O noapte printre giganți”, derulat de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, debutează în acest an pe 10 iunie și, ca de fiecare dată, copiii se pot înscrie la oricare dintre edițiile din perioada verii – 24 iunie, 8 iulie, 22 iulie, 5 august, 26 august, 9 septembrie, 16 septembrie.

În prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame au parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor.

Sosirea copiilor este stabilită pentru ora 21,00, iar părinții sunt așteptați să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8,30, după ce micuții au luat micul dejun.

Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31, costurile de participare fiind de 200 lei/copil; 300 lei/doi frați; 400 lei/trei frați.

 

%d