Connect with us

Regional

O nouă ediţie a concursului „Împreună pentru un oraş mai curat”

Published

on

Consiliului Local Râmnicu Vâlcea a aprobat organizarea unei unei noi ediţii a concursului „Împreună pentru un oraş mai curat” adresat asociaţiilor de proprietari din municipiu. Perioada de desfăşurare a competiţiei este 15 – 21 aprilie, iar evaluarea asociaţiilor înscrise va fi făcută de o comisie formată din funcţionari publici şi consilieri locali pe baza a 5 criterii: aspectul zonelor verzi aferente, curăţenia în spaţiul gestionat de asociaţia de proprietari, lucrări de reabilitare termică, întreţinerea terasei şi a subsolului, aspectul căilor de acces în bloc şi a spaţiilor comune.

Scopul concursului îl constituie îmbunătăţirea aspectului urbanistic al municipiului şi este destinat tuturor asociaţiilor de proprietari din municipiu care nu înregistrează restanţe la bugetul local sau debite la furnizorii de utilităţi mai vechi de 90 de zile. Înscrierile în concurs se fac la Registratura Primăriei sau la cea a Direcţiei de Dezvoltare Locală.

Asociaţiile de proprietari câştigătoare vor fi premiate într-un cadru festiv cu diverse produse de curăţenie în valoare totală de 6.500 lei.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: