Connect with us

Regional

Oficialii Universităţii Craiova şi Societatea de Salubritate au bătut palma şi anunţă că alb-albaştrii se vor implica în campania „Adoptă fericire“

Published

on

Oficialii Universităţii Craiova şi Societatea de Salubritate au bătut palma şi anunţă că alb-albaştrii se vor implica în campania „Adoptă fericire“. 

Mai exact, Nicuşor Bancu şi colegii săi vor intra pe teren, la meciul cu Academica Clinceni, însoţiţi de prieteni patrupezi de la Adăpostul canin Craiova.  Clubul Universitatea Craiova s-a implicat, de-a lungul timpului, în mai multe cauze legate de comunitatea locală.  

Toți cățeii care vor fi prezenți luni pe stadionul ‘Ion Oblemenco’ sunt sociabili, deparazitați, vaccinați și disponibili pentru adopție chiar în seara meciului. Pentru alte adopții, cei interesați pot accesa site-ul www.adapostcanin-craiova.ro, de unde pot afla mai multe informații despre întreaga procedură.

 Partida Universitatea Craiova – Academica Clinceni este programată luni, de la ora 20.30, pe Arena din Bănie şi contează pentru etapa a 12-a din Liga 1.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: