Connect with us

Regional

Olt. La volan, fără permis și cu plăcute de înmatriculare false

Published

on

Un șofer din comuna Fălcoiu, județul Olt, care a refuzat să oprească, aseară, la semnul regulamentar al polițiștilor rutieri, a fost prins de oamenii legii într-un bar din Osica de Sus și s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni comise în trafic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, în timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa cu un autoturism, având numere provizorii de înmatriculare, șoferul a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea. Colaborând cu polițiștii prezenți în teren, un alt echipaj al Serviciului Rutier Olt a identificat conducătorul auto într-un local de pe raza comunei Osica de Sus.

Bărbatul a evitat oprirea la semnalul polițiștilor nu deținea permis de conducere, nu era pentru prima oară când conducea un autoturism fără să aibă acest drept, iar autoturismul avea montate plăcute de înmatriculare false.

Bărbatul nu este la prima abatere, fiind cercetat în alte două dosare pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere. Barbatului recidivist i-a fost întocmit un alt dosar penal și este cercetat pentru trei infracțiuni.

%d blogeri au apreciat: