Connect with us

Regional

Olt: Tineri arestați pentru trafic de canabis

Published

on

Pe 23 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au organizat două acțiuni de prindere în flagrant, în Slatina, în urma cărora au identificat șapte tineri, care intenționau să pună în vânzare 350 g de canabis. S-au efectuat 11 percheziții la domiciliul unor persoane din județul Olt, bănuite de deținere ți trafic de droguri de risc.

Astfel, patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, din Slatina, au fost reținute de procurori pentru 24 de ore, în timp ce față de alți doi tineri, de 20 de ani, din Slatina, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele celor patru persoane reținute.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, din cadrul Poliției Române. De asemenea, la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: