Connect with us

Evenimente

OLTENII & RESTU’ LUMII sunt ?i astăzi, la Slatina

Published

on

Festivalul  de umor ?OLTENII & RESTU’ LUMII?, edi?ia a XX-a, continuă astăzi, la Slatina. Printre evenimentele zilei se numără GALA FILMULUI DE COMEDIE, în cadrul căreia sunt programate filmele AMINTIRI DIN COPILĂRIE, în această diminea?ă, de la ora 9.09 ?i Nunta mută,  după-amiază, de la ora 17.17, ambele rulând la Centrul Cultural ?Eugen Ionescu?.

Biblioteca Judeţeană ?Ion Minulescu? va găzdui de la ora 11.11, Festivitatea de premiere la secţiunea ?Creaţie Literară?. O altă premiere va avea loc în această seară, la Centrul cultural Eugen Ionescu: Premierea la Secţiunea ?Recitaluri dramatice ? Umor?.   Amatorii de ciorbă de praz vor avea ocazia să guste din ea dacă vor trece, în jurul prânzului, pe bulevardul A. I. Cuza.

Tot pe Bulevardul A.I.Cuza, pe parcursul zilei vor avea loc spectacole de muzică populară sus?inute de ?coala populară de Arte ?i Meserii Slatina  ?i  de ansamblurile folclorice invitate la festival (Macedoneni, Ucraineeni, Bulgari, Greci, Ruşi lipoveni, Turci), precum ?i un concurs de bancuri, moderat de Andrei Duban, iar seara  vor concerta Ansamblul Profesionist Doina Oltului, Ovidiu Homorodean  ?i Matteo.