Connect with us

International

Organizaţia Mondială a Sănătăţii face un apel către oameni să aibă încredere în vaccinuri

Published

on

Organizaţia Mondială a Sănătăţii face un apel către oameni să aibă încredere în vaccinuri, care pot combate al treilea val al pandemiei de coronavirus, care afectează în prezent ţările lumii, prin răspândirea noilor mutaţii.

Mesajul experţilor forului de la Geneva vine în contextul în care sistemul Covax, creat pentru a distribui în mod echitabil vaccinurile anti-COVID, a permis, în sfârşit, săptămâna aceasta începerea imunizării în statele care până acum nu au avut acces la vaccinuri, precum Camerun, Mali, Kenya sau Rwanda.


Deşi campaniile de vaccinare au ajuns deja în multe state în etape avansate, populaţia fiind imunizată şi cu rapelul, autorităţile înregistrează cifre record de contaminări.

Ungaria a raportat azi peste 7 mii 200 de infectări în decurs de 24 de ore, ceea ce reprezintă o creştere de 14 la sută faţă de intervalul anterior. Restricţiile în ţara vecină sunt severe.


Şi în Bulgaria, evoluţia pandemiei este îngrijorătoare şi au fost anunţate alte măsuri – după cum transmite corespondentul nostru la Sofia, Petio Petkov:


Continue Reading
%d blogeri au apreciat: