Connect with us

Muzica si film

Palaye Royale a lansat single-ul “Fever Dream” și anunță albumul cu același nume

Published

on

Palaye Royale a lansat single-ul “Fever Dream” și anunță albumul cu același nume. „Fever Dream”, piesa de titlu de pe viitorul album, va oferi o previzualizare perfectă a experienței sonore a noului lor material de studio. „Fever Dream” poate fi descris doar ca începutul unei noi ere; Epopeea întinsă de 5 minute este o combinație de glam-rock și art punk alimentat de adrenalină.

Trupa spune: „‘Fever Dream’ este piesa de titlu a celui mai nou album al nostru. Melodia și videoclipul întruchipează pe deplin identitatea și expresia creativă care sunt Palaye Royale. Pentru prima dată după mult timp, scrierea și creația cântecelor poartă un sentiment de speranță. Căutăm cu adevărat să-i inspirăm pe cei care îl ascultă. Găsiți ceea ce prețuiți cel mai mult în voi și urmăriți-l la maxim. Viața este un „Fever Dream” constant, dar depinde de fiecare dintre noi să căutăm divinitatea care este prezentă în toate lucrurile existente.”

Palaye Royale sunt frații Remington Leith (voce), Sebastian Danzig (chitară) și Emerson Barrett (tobe). Într-o întorsătură neașteptată, dar de bun augur, cel de-al patrulea lungmetraj al trio-ului Fever Dream a apărut dintr-o pauză atât de necesară în haos, cu cei trei muzicieni pregătiți clasic revenind la rădăcinile lor și compunând cea mai mare parte a albumului la pian. Părți egale extatice și meditație aprofundată asupra stării psihicului uman, au rezultat în cel mai îndrăzneț și mai vizionar material al Palaye Royale de până acum. De asemenea, trupa va fi în turneu pentru noul album în Marea Britanie/UE la începutul anului 2023.

Realizat în colaborare cu producătorul nominalizat la GRAMMY Chris Greatti (YUNGBLUD, Grimes, Poppy), Fever Dream a luat viață pe parcursul unui an, Palaye Royale lucrând în izolare deliberată și luându-și timp din belșug pentru a sculpta fiecare piesă bogat orchestrată. „Deoarece am fost în turnee în mod constant timp de cinci ani, nu am avut timp să analizăm idei și să explorăm”, spune Emerson.

„Acest album a fost o oportunitate de a ne scufunda pe deplin în arta noastră într-un mod pe care nu l-am mai avut de la primul nostru album.” Înregistrând Fever Dream în studioul lor de acasă, trupa a ajuns, în cele din urmă, la o coliziune avansată între art-punk și glam-rock și britpop, exploatând studiul lor intens al teoriei muzicii și împodobind albumul cu atât de multe detalii rafinate, armonii, tonuri delicate de Mellotron, aranjamente luxuriante de coarde).

„Făcând acest disc am simțit că ne-am întors când ne-am îndrăgostit prima oară de muzică, doar că acum am făcut turnee în toată lumea și avem mult mai multă experiență”, spune Sebastian. „Motivul pentru care am început această trupă a fost să ajungem acolo unde suntem acum.”

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: