Connect with us

Sport

Pandurii – Steaua, capul de afis al etapei a doua din Liga 1

Meciul este programat sâmbătă, 18 iulie, de la ora 21:00

Published

on

Pandurii – Steaua, capul de afiș al etapei a doua din Liga 1, este programat sâmbătă, 18 iulie, de la ora 21:00. Tehnicianul echipei Pandurii Tg. Jiu Edi Iordănescu a declarant că pentru el meciul cu Steaua nu este unul deloc special, chiar dacă roș-albaștrii sunt campionii celor mai recente trei ediții din Liga 1.

”La prima vedere, pare un joc mai important, pentru că întâlnim Steaua, cea mai titrată echipă a României şi campioana ultimilor trei ani. Pentru mine personal, ca şi antrenor, este un joc la fel ca restul, de trei puncte”, a spus Iordănescu jr.

Gorjenii spun că nu se pune problema unei revanșe în fața Stelei, după eșecul din finala Cupei Ligii, când au pierdut fără drept de apel.

”Nu am de plătit poliţe, că a fost o finală pe care noi am pierdut-o. Noi am învins în campionat unde aveam mare nevoie de puncte, însă totul aparţine istoriei.”

Preşedintele Narcis Răducan a făcut unele precizări referitor la materialele apărute  în presă referitor la vizita făcută la Târgu Jiu de Thomas Neubert si Radu Paligora: „Mă simt obligat să fac unele precizări, în urma vizitei la Târgu Jiu al lui Thomas Neubert si Radu Paligora la invitatia mea si al lui Edi Iordănescu. Trebuie ştiut faptul ca avem o colaborare foarte strânsă deja în ceea ce priveşte linia de vitaminizare şi medicamentaţie cu Thomi şi de asemenea, toate cazurile medicale complicate în ultimele 6 luni, sunt asistate mai mult sau mai puţin de Dr. Paligora, unul dintre cei mai buni din România. Ne revedem cu plăcere cu fiecare ocazie. Deocamdată atât timp cât fac parte din staff-ul lui Reghekampf, un alt prieten foarte bun al nostru, nu s-a pus problema unei colaborări pe termen mediu şi lung. În viitor dacă va exista această oportunitate,va fi facută pe o cale oficială şi cu un contract foarte corect determinat. În orice caz, atât eu cât şi Edi suntem preocupaţi să dezvoltăm cât mai rapid un mediu propice performanţei la Târgu .Jiu.”

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON