Connect with us

International

Paris: Tina Turner, omagiată pe scenă, de Beyonce

Published

on

Beyonce i-a adus un emoționant omagiu Tinei Turner, în timpul unui concert, susţinut la Paris, spunând că ”nu s-ar afla pe această scenă”, dacă nu era regretata cântăreaţă, anunță Agerpres.

Vedeta pop şi-a întrerupt, vineri, concertul de pe Stade De France, pentru a-i aduce un omagiu cântăreţei americano-elveţiene, care a decedat, miercuri, la vârsta de 83 de ani, în urma unei lungi suferinţe.

Tina Turner a cântat în duet cu Beyonce, la ceremonia premiilor Grammy, din 2008, o versiune a melodiei ”Proud Mary”, cele două artiste purtând ţinute sclipitoare şi executând coregrafii sincronizate.

”Vreau să mă opresc o secundă şi să o omagiez pe Tina Turner”, a spus Beyonce în fașa publicului francez. ”Dacă sunteţi fanii mei, sunteţi fanii Tinei Turner, pentru că eu nu aş fi pe această scenă, dacă n-ar fi fost Tina Turner, aşa că vreau să strigaţi, pentru ca ea să vă simtă dragostea!”, a spus cântăreaţa. ”Sunt extrem de norocoasă că am avut şansa să mă aflu în prezenţa geniului ei”.

Beyonce se află, în prezent, în turneul mondial ”Renaissance”, iar, începând de luni, va susţine cinci concerte la Tottenham Hotspur Stadium din Londra.

După decesul Tinei Turner, Beyonce, care are în palmares numeroase trofee Grammy, s-a alăturat unui număr mare de vedete globale, care au omagiat contribuţia cântăreţei la industria muzicală.

”Regina mea iubită. Te iubesc la nesfârşit. Sunt atât de recunoscătoare că m-ai inspirat şi pentru felul în care ai deschis noi drumuri. Eşti un simbol al forţei şi rezistenţei. Al pasiunii şi puterii”, a scris Beyonce, pe conturile ei de socializare.