Connect with us

Rubrici

Pentru Cartea Recordurilor

Mai are de vizitat 15 țări.

Published

on

O tânără de 27 de ani este pe cale să devină femeia care a vizitat toate ţările de pe Pământ în cel mai scurt timp.

Cassandra De Pecol se află la doar câţiva paşi distanţă de recordul vizitei a 196 de ţări.
Cassandra De Pecol, o tânără din S.U.A. de 27 de ani, este pe cale să devină prima femeie din lume care a vizita vreodată fiecare ţară de pe Pământ.

Aceasta mai are doar 15 ţări de vizitat, până acum vizitând 181 state, începând cu iulie 2015. În următoarele 40 de zile, tânăra şi-a propus să spargă recordul mondial pentru cea mai rapidă persoană care a călători în toate statele suverane (plus încă 11 ţări), proiectul începând în iulie 2015, scrie The Independent.

Călătoria a costat aproximativ 200.000 de dolari până în prezent, acesta fiind finanţată aproape în totalitate de către sponsori şi are ca scop promovarea turismului durabil, De Pacol călătorind în calitate de Ambasador pentru Pace în numele Institutului Internaţional pentru Pace în turism. „ Pentru mine nu este vorba despre călătorie, este vorba despre destinaţie, îmi doresc să fac ceva impresionant. Asta înseamnă atingerea unui record, câştigare unei cursă sau puterea de a face ceva mai bine decât am făcut înainte. Am ales să-mi trăiesc viaţa într-un mod unic. Un stil de viaţă unde să fac ce vreau, când vreau şi să-i inspir şi pe alţii“, a explicat Cassandra. Călătoria tinerei a început în Palau, o ţară insulară aflată în Oceanul Pacific, în iulie 2015.
Din iulie 2015 a vizitat 181 de ţări.

627x0„Ca o femeie tânără, am visat mereu să călătoreasc în cât mai multe ţări posibil şi să fac lumea un loc mai bun“, a spus De Pacco.
627x0-1
Pentru a intra în Cartea Recordurilor, Cassandra De Pecol mai are de vizitat doar 15 ţări în  următoarele 40 de zile.
627x0-2
Dacă reuşeşte să finalizeze proiectul, tânăra va depăşi recordul mondial pentru cea mai rapidă persoană care a călători în toate statele suverane.

627x0-3De Pecol nu pleacă niciodată fără harta, paşaport, laptop şi aparatul de fotografiat.

627x0

%d blogeri au apreciat: