Connect with us

Regional

Percheziții în municipiul Slatina

Reținut pentru un prejudiciu de 166.408 lei

Published

on

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au efectuat 2 percheziţii domiciliare în municipiul Slatina, la un bărbat, de 41 de ani, bănuit de fraude economice.

Din cercetări a reieșit că, la data de 20 februarie 2014, cel în cauză, în calitate de administrator al unei firme din municipiul Caracal, ar fi încheiat cu o instituţie publică un contract de prestări servicii veterinare și de deparazitare a câinilor.

În urma verificărilor s-a stabilit că adăpostul pentru câini fără stăpân din Slatina, vizat în contractul în cauză nu avea angajați, iar certificatul de funcționare sanitar-veterinară i-a fost retras în vederea anulării.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente de interes în cauză.

De asemenea, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, administratorul firmei vizate fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

Față de cel în cauză, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Acesta urmează să fie prezentat magistraților, cu propunerea de arestare preventivă.

În urma desfășurării contractului, instituția publică beneficiară ar fi fost prejudiciată cu 166.408 lei.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: politiaromana.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: