Connect with us

Regional

Persoanele vârstnice sărbătorite la Craiova

Published

on

Primăria Municipiului Craiova sărbătorește Ziua internațională a persoanelor vârstnice printr-o serie de activități, dedicate seniorilor, în perioada 29 septembrie – 01 octombrie.

Astfel, sâmbătă, 29 septembrie, vârstnicii craioveni sunt invitați la Centrul Multifuncțional pentru a participa, în limita locurilor disponibile, la concursuri de table și șah, ateliere creative și cursuri de dansuri de societate, iar la ora 18:00, la Teatrul de vară din Parcul Nicolae Romanescu, artiști ai Operei Române Craiova le vor oferi un spectacol de balet. Tot cu ocazia sărbătoririi Zilei internaționale a persoanelor vârstnice, Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova va oferi o excursie pentru 50 de persoane din cadrul Căminului, dar și un spectacol în organizarea și interpretarea Ansamblului Folcloric „Maria Tănase“ ,luni, 1 octombrie, la sediul Căminului.

Pensionarii se vor bucura, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, și de intrare gratuită la Craiova Water Park.

„Acum, când 01 Octombrie e aproape, ne-am propus să facem din ZIUA PERSOANELOR VÂRSTNICE un motiv de creștere a speranței în noi înșine, fiindcă speranța este tinerețea vârstei a treia”, a declarat Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Continue Reading

ULTIMA ORA

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: