Connect with us

Evenimente

Personalitatea zilei: Lorenzo Lamas!

Devenit celebru gratie serialului „Renegade”, actorul are centura neagra la diverse arte martiale: Karate, Tae Kwon Do si Jujutsu.

Published

on

Lorenzo Lamas s-a nascut in Santa Monica, California, la 20 ianuarie 1958 si a crescut in Pacific Palisades. In 1968 familia lui s-a mutat la New York, unde a urmat Academia Admiral Farragut si a absolvit in 1975. S-a mutat inapoi in California, unde si-a inceput cariera cu un mic rol intr-un show de televiziune in 1976, iar in 1979 a inceput sa studieze karate si tae kwon do. A fost casatorit de 4 ori, divortat tot de 4 ori si are 6 copii.

lorenzo-lamas-929381l-pozaÎn anii ’90 Lorenzo Lamas a jucat pe micul ecran rolul lui Reno Raines din serialul „Renegade”, înregistrând un mare succes, dar, odată cu trecerea anilor, a fost tot mai puțin căutat de studiouri. Actorul de 57 de ani mărturisește într-un interviu apărut în Inrocks că a trebuit să facă și altceva în afară de actorie pentru a-și putea plăti facturile.

Pentru a face față cheltuielilor, Lorenzo Lamas are de un an și o altă slujbă: pilot de elicopter la o societate privată!

„Organizez zboruri pentru persoane particulare și predau cursuri de pilotaj doritorilor. Următoarele luni voi fi foarte ocupat: odată cu venirea verii, oamenii vor veni din toată lumea să viziteze orașul Los Angeles, casele starurilor, vor merge la Disneyland și Malibu” — sunt amănunte date de actor despre noua sa ocupație.

 Are centura neagra la diverse arte martiale, Karate, Kempo, Tae Kwon Do si Jujutsu.

 

 

Sursa: cinemagia.ro