DE ACTUALITATE

Peste 100 de poliţişti au efectuat o razie de amploare în Craiova

Peste 100 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au efectuat, vineri, o razie de amploare în Craiova, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, a activităţilor comerciale ilicite, precum şi a abaterilor la regimul circulaţiei rutiere, în cadrul căreia au fost legitimate aproximativ 1.300 de persoane, iar 219 dintre acestea au fost controlate corporal.

Potrivit IPJ Dolj, la razie au participat poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale care au instituit 35 de filtre rutiere, au verificat aproximativ 950 de autovehicule şi au controlat peste 100 de agenţi economici (baruri, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică).

În cadrul acţiunii, oamenii legii au constatat opt infracţiuni în flagrant delict, patru la regimul rutier (doi conducători auto au fost depistaţi conducând fără permis de conducere şi doi sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive) şi patru de natură judiciară. De asemenea, poliţiştii au aplicat 114 sancţiuni contravenţionale, atât pentru nereguli constatate la regimul rutier, cât şi pentru abateri de la normele de convieţuire socială şi comerţ, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 27.000 de lei. Poliţiştii au reţinut şi 10 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

Poliţiştii craioveni au depistat un tânăr de 26 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive. Şoferul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. Totodată, în urma controlului corporal efectuat unui tânăr de 24 de ani, din Craiova, pasager în acelaşi autoturism, poliţiştii au găsit trei plicuri ce conţineau fragmente vegetale, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor pentru deţinere de droguri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

 

%d blogeri au apreciat: