Connect with us

Regional

Politisti doljeni, campioni la karate!

Finala a fost una intens disputată.

Published

on

Doi poliţiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au participat, în perioada 18-21 octombrie a.c., la Campionatul Naţionl de Karate al Ministerului Afacerilor Interne, unde au ocupat primele două locuri la proba de Kumite.

În perioada, 18-21 octombrie 2016,  în localitatea Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat campionatul de karate al Ministerului Afacerilor Interne la care au participat peste 50 de cadre de la toate structurile ministerului: poliţie, poliţie de frontieră, pompieri şi jandarmi.

La catergoria – 84 kg, agent de poliţie Popescu George  Daniel și agent șef adjunct de poliţie Ileana Marius, din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj, după ce au invins toți ceilalți participanți, au ajus să se dueleze in marea finală.

Finala a fost una intens disputată, fiecare dintre cei doi polițiști dorindu-și titlul național, dar, la final, învingător a ieșit agentul de poliţie Popescu George Daniel, iar agentul șef adjunct de poliţie Ileana Marius s-a mulțumit, de această dată, doar cu poziția secundă.

De precizat este faptul că, agentul de poliţie Popescu George  Daniel este deja la al patrulea titlu consecutiv de campion național la karate. Din anul 2013, de la prima participarte și pana in prezent, a reusit să își adjudece toate titlurile de campion național la acest sport.

   Felicitari politistilor doljeni!