Connect with us

National

Pompierii care au acţionat în seara tragediei de la Clubul Colectiv nu au încălcat procedurile de intervenție

Published

on

Prim-adjunctul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Cristian Radu, a susţinut, astăzi, că NU au fost identificate încălcări ale procedurilor de intervenţie din partea pompierilor care au acţionat în seara tragediei de la Clubul Colectiv. El a dat o declaraţie, pe marginea filmului de 20 de minute de la începutul intrervenţiei salvatorilor după incendiul de la Colectiv, apărut azi în presă. Colonelul Cristian Radu a spus că a vizionat filmul intervenţiilor împreună cu 4-5 colegi, dar că probele video nu au fost solicitate punctual de Parchet sau Corpul de Control al Primului Ministru. Prim-adjunctul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Cristian Radu:

Reprezentantul IGSU, Colonelul Cristian Radu, a mai precizat că nu a trimis aceste imagini video şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.
Procurorii Parchetului General au cerut, astăzi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă înregistrarea cu intervenţia pompierilor la clubul Colectiv, pentru a fi valorificată în cadrul urmăririi penale. Cauza se află, în prezent, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică. Procurorii spun că NU au avut la dosar înregistrarea respectivă şi nici NU au ştiut de existenţa ei.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: