Connect with us

National

Pregătirile pentru minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte sunt aproape de finalizare

Published

on

Pregătirile pentru minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte sunt aproape de finalizare în pensiunile din Clisura Dunării.

Proprietarii spun că sunt gata să ofere turiştilor o vacanţă de neuitat, care va cuprinde degustări de vinuri, croaziere cu barca, sau drumeţii.

Preţurile pornesc de la 2.500 şi pot ajunge până la 3.500 de lei, cu pensiune completă, foarte multe dintre locurile de cazare fiind deja rezervate. Corespondentul Radio România Actualităţi, Mihai Bădescu, transmite:


Şi pe litoral sunt în plină desfăşurare pregătirile pentru startul sezonului din acest an, iar operatorii din industria ospitalităţii se aşteaptă la un număr mare de turişti, având în vedere numărul mare de rezervări.

Mamaia şi Vama Veche sunt, ca de obicei, polurile distracţie pe litoralul românesc. Mamaia conduce în topul vânzărilor, având şi cele mai multe unităţi de cazare deschise, după cum spune Corina Martin, secretar general al Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România:După Mamaia, în clasamentul rezervărilor urmează Eforie, Neptun şi Vama Veche. În acest an, preţurile sunt, în medie, cu 16% mai mari decât cele de anul trecut, însă ele pot fi influenţate de durata mai mare a sejurului sau de migrarea turiştilor la hoteluri mai bune.