Connect with us

Muzica si film

Premiere de weekend: „Doctor Sleep” şi „Last Christmas” – teroarea şi iubirea descind pe marile ecrane din SUA

Published

on

Cinematografia horror şi comedia romantică îşi dau întâlnire în sălile de cinema din SUA, în acest weekend, cu două filme situate la polul opus: ‘Doctor Sleep’, pentru iubitorii de suspans şi tensiune, şi ‘Last Christmas’, pentru cei care caută o aventură idilică pe marile ecrane, relatează EFE.

Cu Ewan McGregor ca protagonist şi Mike Flanagan ca regizor (‘Gerald’s Game’, 2017), ‘Doctor Sleep’ este continuarea clasicului film horror ‘The Shining’ (1980) realizat de legendarul cineast Stanley Kubrick. În acest sequel, Danny Torrance, care era un copil în ‘The Shining’, luptă acum ca adult cu dependenţa de alcool şi traumele din copilărie, în timp ce încearcă să ajute, prin puterile sale telepatice, o altă tânără care are abilităţi extraordinare.

Emilia Clarke, care anul acesta s-a despărţit de fanii serialului ‘Game of Thrones’, schimbă complet registrul cu ‘Last Christmas’, o comedie romantică unde îl are ca partener pe Henry Golding. Paul Feig (‘Bridesmaids’, 2011) regizează acest film despre o tânără (Clarke) care lucrează la un magazin de decoraţii de sărbători, a cărei viaţă este dată peste cap când întâlneşte întâmplător un bărbat (Golding) care o va face să vadă altfel lucrurile.

AGERPRES

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: