Connect with us

National

Premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu

Published

on

Premierul Florin Cîțu l-a demis astăzi pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. De asemenea, șeful Guvernului a demis-o din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății pe Andreea Moldovan.

”Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu.

Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.” – se arată într-un comunicat al premierului Florin Cîțu.

Decizia lui Cîțu vine după ce, luni, vicepremierul Dan Barna a declarat că această coaliţie de guvernare “merge mai departe”, iar Vlad Voiculescu va continua la Ministerul Sănătăţii.

De altfel, miercuri dimineață a avut loc o întâlnire la Palatul Victoria între premierul Cîțu și vicepremierul Dan Barna.

Picătura care ar fi umplut paharul prim-ministrului ar fi fost un ordin semnat de secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan prin care se impun criteriile pentru instituirea carantinei zonale.

sursa: stirileprotv.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: