Connect with us

Regional

Prima expoziţie dedicată pasionaţilor de Instagram din Craiova

Fotografii ce spun povestea oamenilor oraşului.

Published

on

100 dintre cele mai inspirate fotografii ale craiovenilor vor fi prezentate în prima expoziţie dedicată utilizatorilor Instagram, care va avea vernisajul duminică, 9 octombrie, ora 17.00 în Sala Studio a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri” (Calea Bucureşti nr. 56). Acestea au fost selectate din peste 800 de fotografii ce spun povestea oamenilor oraşului, adunate de hastagul #InstaCraiova, în perioada 22 august – 1 octombrie a.c.

Expoziţia va putea fi vizitată între 10 şi 26 octombrie, în intervalul orar, de luni până vineri, între orele  10.00-13.00 şi 16.00-19.00, şi sâmbăta în intervalul orar 16.00-19.00.

Proiectul #InstaCraiova este organizat de Asociaţia April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova şi se bucură de sprijinul Teatrului „Colibri”.

„Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire şi momentele zilnice din viaţa craiovenilor vor fi expuse într-un cadru sustenabil, printre plante cu rădăcini aflate la vedere în becuri şi în sticle”, menţionează organizatorii într-un comunicat de presă.

Tot de duminică, până pe data de 26 octombrie, craiovenii sunt invitaţi să ia parte la concursul de fotografie

Concursul va avea în centru o instalaţie sub formă de caleidoscop,  numai bună pentru a fi postată pe Instagram. Instalaţia se va afla în Sala Studio a Teatrului „Colibri” pe toată durata expoziţiei.

Pentru a se înscrie în concurs, craiovenii trebuie să realizeze o poză cu ajutorul instalaţiei şi să o posteze pe pagina personală de Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa- cuvantul libertatii

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: