Connect with us

Regional

Prima expoziţie dedicată pasionaţilor de Instagram din Craiova

Fotografii ce spun povestea oamenilor oraşului.

Published

on

100 dintre cele mai inspirate fotografii ale craiovenilor vor fi prezentate în prima expoziţie dedicată utilizatorilor Instagram, care va avea vernisajul duminică, 9 octombrie, ora 17.00 în Sala Studio a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri” (Calea Bucureşti nr. 56). Acestea au fost selectate din peste 800 de fotografii ce spun povestea oamenilor oraşului, adunate de hastagul #InstaCraiova, în perioada 22 august – 1 octombrie a.c.

Expoziţia va putea fi vizitată între 10 şi 26 octombrie, în intervalul orar, de luni până vineri, între orele  10.00-13.00 şi 16.00-19.00, şi sâmbăta în intervalul orar 16.00-19.00.

Proiectul #InstaCraiova este organizat de Asociaţia April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova şi se bucură de sprijinul Teatrului „Colibri”.

„Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire şi momentele zilnice din viaţa craiovenilor vor fi expuse într-un cadru sustenabil, printre plante cu rădăcini aflate la vedere în becuri şi în sticle”, menţionează organizatorii într-un comunicat de presă.

Tot de duminică, până pe data de 26 octombrie, craiovenii sunt invitaţi să ia parte la concursul de fotografie

Concursul va avea în centru o instalaţie sub formă de caleidoscop,  numai bună pentru a fi postată pe Instagram. Instalaţia se va afla în Sala Studio a Teatrului „Colibri” pe toată durata expoziţiei.

Pentru a se înscrie în concurs, craiovenii trebuie să realizeze o poză cu ajutorul instalaţiei şi să o posteze pe pagina personală de Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa- cuvantul libertatii

ULTIMA ORĂ

National4 ore ago

Muzeul Cărții și Exilului Românesc îl sărbătorește pe data de 23 aprilie pe artistul plastic Victor Cupșa, ce dă numele unei colecții aflate in patrimoniul muzeului.

Regional7 ore ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional7 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional7 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional8 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional8 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National13 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON