Connect with us

National

Prima imagine cu hoții care au jefuit o bancă din Baia Mare. Au furat 100.000 de lei

Poliţiştii susţin că …

Published

on

Jaf fulgerător la o bancă din Baia Mare: doi indivizi cu căşti de motociclist pe cap au reuşit în doar patru minute să fure100.000 de lei. Au intrat în sediul băncii, au ameninţat doua angajate, şi un client, au luat banii şi au fugit cu un scuter.

Firma de pază, a ajuns prea târziu, iar cei doi indivizi sunt de negăsit.

Un martor a surprins într-o fotografie fugă hoţilor după ce au spart banca dintr-un cartier liniştit din Baia Mare. Cei doi au fetele acoperite de căştile de motociclist şi au plecat cu un scuter cu numere false. Au profitat de faptul că banca nu are paznic în permanentă şi era aproape goală.

Martorii spun că hoţii au plecat în trombă, cu banii într-un rucsac. Imaginile jafului, surprinse de camerele de supraveghere, sunt deja pe masa anchetatorilor. Vor fi analizate în detaliu, iar poliţiştii vor încerca să reţină cât mai multe aspecte care să-i ajute să pună mâna pe hoţi: înălţimea lor, gesturile şi modul de operare. Cel mai probabil, spun criminaliştii, aceştia au studiat de mai multă vreme banca.

Angajat firma de pază: “A fost un jaf armat cu cuţit şi maceta. Au ameninţat un client cu pistolul. Angajaţii s-au supus indicaţiilor hoţilor. Nimeni nu a fost rănit. Hoţii purtau doua căşti în cap şi au plecat cu scuterul. Butoanele au fost apăsate după ce au plecat hoţii şi au reuşit să ia bani din două case.”

Poliţiştii susţin că angajaţii au apăsat butonul de panică prea târziu! Dar Banca Transilvania răspunde că angajaţii au acţionat conform procedurilor în astfel de situaţii. Poliţiştii au instituit filtre la ieşirile din oraş şi încearcă să reconstituie traseul hoţilor pe baza imaginilor de la camerele de supraveghere din trafic.

sursa: stirileprotv.ro

%d blogeri au apreciat: