Connect with us

Sport

Prima victorie pentru Halep la Turneul Campioanelor!

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o astazi pe italianca Flavia Pennetta!

Published

on

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, în primul meci de la Turneul Campioanelor, care a avut loc, in aceasta dimineata, la Singapore.

Partida a durat o oră şi 11 minute.

Astazi, pe terenul de la Singapore Indoor Stadium au intrat două jucătoare cu atitudini diferite. Simona Halep a arătat concentare şi determinare, în timp ce adversara ei a fost mai degrabă relaxată şi deconectată de la importanţa turneului la care participă în premieră la simplu.

În septembrie, Pennetta o învinsese „dur” pe româncă, în 59 de minute, scor 6-1, 6-3, în semifinalele US Open, apoi ridicase trofeul deasupra capului. După acel succes, italianca şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă la finalul sezonului, aşa că este oarecum de înţeles modul ei de abordare a ultimului turneu din carieră.

De partea cealaltă, Halep a vrut să îşi ia revanşa după acea înfrângere dureroasă şi totodată să înceapă bine competiţia de la Singapore, la care a fost finalistă anul trecut. Şi românca a făcut-o cu stil, cu lovituri de mare precizie, cu agresivitate şi cu disponibilitate la efort.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Mediafax

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: