Connect with us

National

Primarul din Jilava: mita mobilier din aur si materiale de constructii!

Adrian Mladin a fost arestat preventiv pentru luare de mită.

Published

on

Primarul comunei Jilava, Adrian Mladin, a fost arestat preventiv pentru luare de mită. Procurorii DNA susțin că acesta a primit drept mită mai multe bunuri de la omul de afaceri Marian Constantin.

E vorba de mobilier suflat cu aur, cumpărat de Adrian Mladin din Milano, haine de lux şi materiale de construcţie pentru vila acestuia, susțin procurorii DNA.

Detaliile apar în referatul în care procurorii au cerut arestarea preventivă a primarului și a omului de faceri Marian Constantin.

Procurorii susțin că aceștia erau prieteni buni și împreună au înființat o firmă care să obțină contracte cu statul.

Procurorii mai spun că Adrian Mladin controla firma chiar și atunci când a fost închis preventiv în primul dosar de corupție.

Anchetatorii mai spun că după înființarea firmei, primarul a inițiat în Jilava un program de reabilitare și construire. Pentru că firma acestora nu putea să obțină contractul cu primăria (era nou înființată) cei doi suspecți s-au înțeles cu patronul altei firme care să preia în co-participare societatea lor.

În 2011, firma primarului Adrian Mladin și a lui Marian Constantin obținea un alt contract cu primăria Jilava în valoare de 3 milioane de euro. Era vorba de lucrări de arhitectură peisagistică.

Adrian Mladin ar mai fi primit mită și materiale de construcții pentru vila sa din comuna Jilava.

 

%d blogeri au apreciat: