Connect with us

International

Primele imagini cu Printul Louis, cel mai nou membru al Casei Regale Britanice

Fotografiile au fost facute de catre Ducesa Catherine!

Published

on

Ducele şi ducesa de Cambridge au împărtăşit publicului primele imagini oficiale ale prinţului Louis. Acesta a fost fotografiat alături de prinţesa Charlotte.

În spatele aparatului de fotografiat a stat chiar ducesa Catherine, iar imaginile au fost făcute în data de 2 mai, când prinţesa Charlotte a împlinit trei ani.

„Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească publicului două fotografii ale prinţesei Charlotte şi prinţului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington. Aceast[ imagine a fost făcută pe 2 mai, de ziua prinţesei, la împlinirea vârstei de trei ani. Ducele şi ducesa vor să mulţumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma naşterii prinţului Louis şi cu ocazia aniversării prinţesei Charlotte”, se arată în mesajul care însoţeşte una dintre fotografii.

Prințul William și soția soția sa, Kate, au pus celui de-al treilea copil al lor numele Louis Arthur Charles, care va fi cunoscut sub titulatura de Alteța sa Regală Prințul Louis de Cambridge, a anunțat la sfârșitul lunii trecute Palatul Kensington.
Prințul, care este al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elizabeth, s-a născut pe 23 aprilie, la ora locală 11.01, cu o greutate de 3,8 kilograme.
Louis este al patrulea nume al prințului William, dar și al lui Earl Mountbatten, față de care tatăl lui William, Prințul Charles, era foarte apropiat. Mountbatten a fost unchiul Prințului Filip, în vârstă de 96 de ani, străbunicul noului prinț.
William și Kate au acum trei copii: George, în vârstă de 4 ani, Charlotte, în vârstă de 2 ani, și Louis.

 

sursa: hotnews.ro

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: