Connect with us

Muzica si film

Primul trailer din Avatar 2 va fi prezentat la premiera Doctor Strange

Published

on

Sursă imagine: Kilyan Sockalingum/unsplash.com

Mult-așteptata continuare a blockbuster-ului din 2009 se numește Avatar: The Way of Water, primul trailer urmând să fie lansat la premiera Doctor Strange in the Multiverse of Madness, din 6 mai. Trailerul va rula pe marile ecrane timp de o săptămână înainte de a fi disponibil pe internet.

Avatar a intrat în istoria cinematografiei în 2009 când a depășit pragul de 2,8 miliarde de dolari, fiind chiar și azi filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Disney a dezvăluit primele imagini ale filmului în cadrul CinemaCon, însă imaginile nu pot fi vizionate de fani deoarece evenimentul nu a fost deschis publicului.

Acțiunea din Avatar: The Way of Water se petrece tot pe planeta Pandora, la 14 ani după evenimentele primei părți. Filmul se va baza pe aventurile în adâncurile oceanului ale fiului uman adoptat de Jake (Sam Worthington) și Neytiri (Zoe Saldana).

Scenariul filmului a fost scris de James Cameron împreună cu Josh Friedman, iar din distribuție fac parte Sigourney Weaver, Kate Winslet și Vin Diesel.

Avatar: The Way of Water va debuta pe marile ecrane pe 16 decembrie 2022. Celelalte trei continuări vor fi lansate o dată la doi ani, în 2024, 2026 și 2028.

Sursă text: collider.com

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON