Connect with us

Evenimente

Prinşi cu droguri, la intrarea în parcul Nicolae Romanescu din Craiova

Doi tineri, de 23, respectiv 27 e ani, ambii din Craiova, au fost depistaţi de …

Published

on

Doi tineri, de 23, respectiv 27 e ani, ambii din Craiova, au fost depistaţi de un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobilă (GJMb) Craiova, având asupra lor câteva zeci de pliculețe cu substanțe care păreau a fi droguri. Craiovenii s-au ales cu dosare penale, iar cercetările vor fi preluate de BCCO Craiova.

Ieri, in jurul orei 13.00, în zona Parcului ”Nicolae Romanescu”, la intrarea dinspre statuia cu cai, o patrulă din cadrul GJMb Craiova a depistat doi tineri care aveau asupra lor 34 de pliculețe cu fragmente vegetale de culoare galben-verzui, cu miros înțepător. Timotei G., în varsta de 23 de ani, și Ionuț J., în varsta de 27 de ani, ambii din Craiova, ”au încercat să evite patrula de jandarmi, motiv care a atras atentia acestora”, potrivit reprezentanților GJMbCraiova.

În urma controlului corporal asupra celor doi, au fost găsite 34 de pliculețe cu fragmente vegetale. Celor doi, jandarmii le-au intocmit actele premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc. Actele vor fi predate BCCO Craiova, pentru continuarea cercetărilor”, au precizat reprezentanții GJMb Craiova.

sursa:craiovaforum.ro