Connect with us

Regional

Programul Delegat de Tineret la ONU

Asociaţia Tineretul ONU-filiala Craiova organiză la Universitatea din Craiova un nou seminar de informare.

Published

on

Asociaţia Tineretul ONU-filiala Craiova organiză joi, 5 noiembrie, la Universitatea din Craiova, sala Albastră, la ora 14.00, un seminar regional de informare cu privire la „Programul Delegat de Tineret la ONU”.

În cadrul seminarului, cei doi delegați de tineret ai României la ONU, Anca Agachi şi David Timiş, vor prezenta perspectivele programului, vor disemina activitatea lor de până acum şi ceea ce au realizat la New York, în cadrul deplasărilor la ONU.

Totodată, vor lansa dezbateri cu tinerii participanți pe tema problemelor cu care se confruntă, a priorităţilor pe care le au şi a posibilelor soluţii la care pot lua parte. Scopul evenimentului este de a discuta cu tinerii despre oportunitățile de implicare în procesul decizional, pornind de la nivel local şi până la cel național şi de a-i încuraja să devină facilitatori ai schimbărilor pe care şi le doresc.

Evenimentul este deschis şi se adresează tuturor tinerilor interesaţi de diplomaţie şi relaţii internaţionale, cât şi de problemele şi politicile de tineret la nivel naţional şi internaţional.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: gds.ro