Connect with us

National

Programul ”Litoralul pentru toți” începe la sfârșitul acestei luni

Published

on

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea noii ediții a programului social „Litoralul pentru toți”, între 31 mai și 20 iunie. Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile de la Marea Neagră la tarife, începând de la 35 de lei pe noapte de persoană. Potrivit FPTR, prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.
Până acum, peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare. FPTR se așteaptă ca, până la începutul programului, peste 100 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare.

Până pe data de 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare, la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord. În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană, în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar, în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană, în camera dublă, la un hotel de 3 stele. Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană, în camera dublă, la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.
Programul „Litoralul pentru toți” se află la ediția cu numărul 44 și este singurul program social din România, susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON