Connect with us

Regional

Programul spectacolelor de la Teatrul Anton Pann

Published

on

Pentru luna noiembrie, Teatrul Anton Pann v-a pregătit o serie de spectacole. Amintim aici spectacole care încă de la debut s-au bucurat de atenția și aplauzele dumneavostră, unele mai vechi, altele intrate de curând în repertoriul de spectacole: “Fata din mașinărie”, “Cerere în căsătorie”, “Un parc…o bancă”, “TNT”, “Paso Doble”, “Jocul de-a măcelul” și “Who’s who sau Minciuna nu are picioare atât de lungi”. Și cei mici se vor bucura să vadă sau să revadă povești frumoase montate special pentru ei: ”Degețica”, ”Căluțul cocoșat”, ”Camera mea este magică” și ”Să ne jucăm de-a Scufița Roșie”.

      ”Fata din mașinărie”, care va avea loc joi 4 noiembrie, ora 18.00, este un spectacol de zile mari pe care Teatrul Anton Pann vi-l recomandă cu drag. Chiar dacă a avut premiera în martie 2018, din cauza plecării actorului Olimpiu Blaj, acest spectacol s-a jucat mai puțin.

În 2019 pe rolul lui vine actorul Tudor Andronic. ”Fata din mașinărie”, un spectacol al cărui subiect este cât se poate de actual, ne arată ce înseamnă dependența digitală și pericolul care se ascunde in spatele unor gadget-uri. Veți fi prinși încă de la început de povestea celor doi tineri îndrăgostiți, Denisse Moise și Tudor Andronic, în rolurile lui Polly şi Owen. Chiar dacă viața lor părea minunată și lipsită de griji, ea fiind avocat, iar el lucrând la un spital, la un moment dat Owen își dă seama că în ultimul timp iubita lui este foarte stresată. Așa că îi aduce de la spital, de la pacienții săi, pentru o scurtă perioadă de timp, un gadget misterios. Pentru început chiar o ajută, dar mai târziu…

Denisse Moise are în acest spectacol, ca de altfel în toate, o interpretare excelentă. Rolul îi vine ca o mănușă. Împreună cu Tudor Andronic, cei doi reușesc să facă un spectacol de top, mult apreciat de cei care l-au văzut. Așadar nu pierdeți acest spectacol programat pentru joi, 4 noiembrie, ora 18.00, Teatrul Anton Pann.

          Sâmbătă 6 noiembrie au loc alte două spectacole. Pentru cei mici ”Degețica” de la ora 11.30 și ”Who s who sau Minciuna nu are picioare atât de lungi” de la ora 19.00.

Pentru cele trei spectacole rezervați-vă bilete din timp și haideți împreună să ne bucurăm de teatru!