Connect with us

Evenimente

Proiecte contestate

Proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin va fi dezbătut şi votat în plenul legislativului pe 29 ianuarie

Published

on

Conducerile Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit că proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin va fi dezbătut şi votat în plenul legislativului pe 29 ianuarie, iar amendamentele vor putea fi depuse până pe 27 ianuarie. Decizia vine după solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis adresată, ieri, parlamentului de a convoca o sesiune extraordinară pentru asumarea răspunderii guvernului pe acest proiect.
Nemulţumită de faptul că executivul recurge des la angajarea răspunderii, conducerea PSD a decis, tot ieri, să extindă moţiunea de cenzură la întreaga activitate a cabinetului Orban. Liderul interimar, Marcel Ciolacu, a anunţat că documentul va fi depus la parlament în sesiune ordinară. În acest context, el a precizat că social democraţii sunt pregătiţi pentru orice variantă, după dezbaterea moţiunii, şi că discută în continuare cu toti parlamentarii pentru a obţine cele 7 voturi care ar mai fi necesare pentru ca demersul să aibă succes.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: