Connect with us

Evenimente

Proiectul care ajuta 1050 de studenți ai Universității din Craiova, în direct la Pulsul Zilei!

Beneficiarii direcţi ai proiectului CRAIF sunt 1050 de studenți, câte 350 de studenţi pentru fiecare an de derulare a proiectului, de la toate cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova.

Published

on

Centrul de resurse și asistență în învățare și formare (CRAIF) a fost inaugurat la începutul acestei săptămâni la Universitatea din Craiova. Cu o durată de 36 de luni, CRAIF are valoarea eligibilă de 929.190,00 lei, este parte din programul amplu ROSE (Romania Secondary Education Project) şi este finanțat conform Acordului de Împrumut nr. 8481-RO semnat între Guvernul României şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare și ratificat prin Legea nr. 234/2015.

Invitat în studioul Radio Oltenia vineri, 18 ianuarie, de la ora 13, este prorectorul pentru fonduri europene al Universității din Craiova, dl. Nicu Bîzdoacă, care ne va vorbi despre importanța acestui centru în susținerea studenților aflați în situații de risc, precum și despre alte proiecte europene pe care universitatea craioveană le derulează în acest moment.

Stay tuned!

102.9 FM în Craiova

99.8 FM în Râmnicu Vâlcea

105 FM în toată Oltenia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: craiovaforum.ro