DE ACTUALITATE

Protectia Consumatorului avertizeaza de Black Friday! Iata cum poti returna produsele reduse!

Sarbatorile incep oficial odata cu marile reduceri ce au loc in fiecare an de Black Friday. Fie ca sunt pe bune sau nu, reducerile de black Friday sunt cea mai buna modalitate de a misca masele de oameni! Televizioare, aspiratoare, telefoane, haine, acestea sunt articolele pe care romanii le vaneaza de Black Friday. Si avand in vedere ca e o buna ocazia sa gasim si cadouri frumoase pentru cei dragi, atunci poate fi considerata una dintre cele mai bune zile din an!

Craiovenii nu sunt insa atat de convinsi ca preturile din vinerea neagra a cumparaturilor sunt reduse cu adevarat. Multi dintre ei ne-au declarat ca in ziua de Black Friday au observat cum unii comercianti afiseaza preturi false, pentru ca cel redus sa fie de fapt pretul initial. Iata ce parere au craiovenii despre Black Friday:


A consemnat Maria Rotaru

In aceasta noapte incepe Black Friday si febra reducerilor ne va cuprinde pe toti in aceasta perioada, insa lucrurile nu stau atat de bine precum am crede noi. Pe langa faptul ca nu toate reducerile sunt reale, se pare ca multi infractori profita de consumatorii de buna credinta in aceasta perioada. Mediul online este cel mai periculos odata cu reducerile de black Friday, pentru ca hotii pot copia site-uri celebre si astfel ne pot convinge sa le viram bani.

Pe principiul „daca suna prea bine ca sa fie adevarat, atunci inseamna ca nu este”, acest lucru ar trebui aplicat si cu preturile din aceasta zi. Comisar sef adjunct Cristina Tataru de la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor din judetul Valcea vine cu recomandari:

A consemnat Luminita Barbu

 

%d blogeri au apreciat: