Connect with us

Sport

Provocari in „Saptamana Europeana a Sportului”

Săptămâna Europeană a Sportului este marcată simultan în toate cele 28 de țări membre ale Uniunii Europene.

Published

on

             Marți, în ziua a doua a Săptămânii Europene a Sportului (7-13 septembrie), în 16 județe au fost organizate alte manifestări, multe dintre acestea axate pe recomandările făcute de Comisia pentru sport a UE, mese rotunde, conferințe, exerciții fizice la locul de muncă sub îndrumarea unor specialiști, simpozioane dedicate activității fizice și sportului.

Astfel, la Mioveni, în județul Argeș, pe lângă continuarea Festivalului de dans, are loc Masa rotundă — prevenția sănătății prin sport și educație fizică, iar la Brăila, în Sala Polivalentă — Conferința structurilor sportive brăilene, în timp ce Iașul este gazda Mesei rotunde pe tema „Rolul sportului și promovarea toleranței. Prevenirea violenței în sport”.

Săptămâna Europeană a Sportului, aflată la prima ediție, este marcată simultan în toate cele 28 de țări membre ale Uniunii Europene, la care s-au aliniat și alte țări de pe continentul nostru, care beneficiază de sprijin financiar prin programul Erasmus+, pentru prima dată anul acesta (dar până în 2020) deschis și activităților sportive.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: