Connect with us

National

Psihologul care ar fi abuzat mai multe femei, arestat preventiv. „Pastila magica” pe care le-o oferea tinerelor

Published

on

Psihologul din Bucuresti, acuzat ca a abuzat sexual unele dintre tinerele care ii treceau pragul cabinetului ca sa se angajeze, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

A incercat zadarnic sa-i convinga pe judecatori ca nu e vinovat si chiar le-ar fi spus ca nu stia ca face totusi ceva gresit. Procurorii sustin ca, inainte de a-si abuza victimele, le oferea cate-o pastila, „de relaxare”. Testele care vor arata ce contineau aceste pilule vor fi gata, probabil, saptamana viitoare.

Incurajata si de indemnul psihologului care nici macar nu avea dreptul sa profeseze, una dintre tinerele care au ajuns in cabinetul lui dupa un anunt de angajare, ne-a povestit prin ce a trecut. Spune ca a avut sansa de a nu pati nimic, pentru ca a plecat de-acolo imediat ce i s-au oferit medicamente. Insa isi aminteste perfect momentul respectiv:

A zis: sa luam o pastiluta sa vedem daca organismul tau este curat din punct de vedere al toxinelor. si am zis ce treaba are? Era o pastila de calmare. ‘Cum se numeste’ am intrebat, si mi-a zis ca nu sunt pe piata, ‘Sunt pe baza de produse naturiste, facute de un prieten de-al meu’. Era un tub intr-o cutiuta transparenta. mie mi s-a taiat craca de sub picioare cand a zis de pastile. Am plecat de acolo in secunda aia, ca cine iti da o pastila si tu o iei?

Momentul „pilulei magice” s-ar fi petrecut la aproximativ 40 de minute de la startul interviului, dupa ce tanara a completat cateva teste psihologice clasice. Exact scenariul descris de politisti, dupa ancheta. Unele dintre femei nu ar fi refuzat insa pastila, spun procurorii. S-ar fi dezbracat, si dupa ce plecau de acolo ar fi realizat ca au fost victimele unui viol. Pastilele cu pricina au fost duse in laborator pentru testare.

Terapeutul de 50 de ani a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile pentru viol, practicarea fara drept a unei profesii si fals in inscrisuri. Lucrurile se vor complica insa si mai mult pentru el daca se va demonstra ca le administra candidatelor medicamente cu efecte psihoactive. Administrarea de droguri unei persoane se pedepseşte cu inchisoare de la 6 luni la 4 ani.

%d blogeri au apreciat: