Connect with us

Regional

Radio România Oltenia Craiova trece de luni, 11 septembrie, la o nouă grilă

Published

on

Radio România Oltenia-Craiova trece de luni, 11 septembrie, la o nouă grilă: Andrei Răduică, Cătălin Glăvan, Olguța Rădulescu Gugilă, Gabriel Liviu Balica, Davian Vlad, Cristian Barbu,  Ionela Gherghe, Mihaela Afrenie,  Florina Bălăescu, Dana Simovici, Ludovic Vulea, Maria Rotaru și restul echipei vor fi în difuzoare.

Un nou sezon – o nouă provocare, din 11 septembrie 2023!

Toată lumea știe că o dimineață corectă începe cu o cafea bună și cu un matinal pe cinste. Ascultă  ”Bună dimineața, Oltenia!”, de luni până duminică, între orele 06:00 și 10:00 și ai parte de cea mai bună selecție de muzică, știri, reportaje, interviuri și afli despre evenimentele care merită cu adevărat. Împreună cu Andrei Răduică și Cătălin Glăvan, începe-ți ziua informat și cu cea mai bună energie!

Află despre evenimente care au schimbat lumea, fii martor al istoriei care se scrie chiar acum, anticipează viitorul și fii pregătit pentru ziua de mîine! Fii informat despre tot ceea ce contează cu adevărat!  Ia ”Pulsul zilei”, la Radio Oltenia, de luni până duminică,  de la 11:00 la 15:00, cu Olguța Rădulescu Gugilă, Gabriel Liviu Balica și Davian Vlad.

         Pe ”Sens unic” ești în în fiecare zi, între orele 15:00 și 19:00, unde muzica ta preferată se îmbină cu știrile importante ale zilei. Cristian Barbu,  Ionela Gherghe și Mihaela Afrenie au grijă să fii în permanență informat, în legătură cu traficul, evenimentele din comunitatea locală și regională și noutățile din industria muzicală.

         Românului îi place să petreacă, cu cântec, joc și voie bună. Radio Oltenia vine alături de voi cu emisiunea ”Special pentru tine”, iar Florina Bălăescu, Dana Simovici, Ludovic Vulea și Maria Rotaru vă oferă dedicații special pentru cei dragi, de luni până vineri, între orele 20:00 și 21:30, iar sâmbăta și duminica, începând cu ora 19:00.

E weekend, e trecut de ora 10:00, iar tu asculți Radio Oltenia? E clar. Esti ”Dependent de muzică”. Artiști care au scris istorie și hituri pe care le fredonezi oricând, toate aranajate fix pe gustul tău, de aceiași Cătălin Glăvan și Andrei Răduică.

După miezul nopții, de luni până vineri, bate gongul care anunță ridicarea cortinei. Faceți liniște! Începe spectacolul, aici, la Radio Oltenia. Teatru radiofonic.

Actori, muzicieni, scriitori, artiști plastici, critici literari și critici de teatru nu au pretenția că dau lecții și nici nu ne privesc de sus. Ei își spun doar părerea, tocmai pentru a ne absolvi de ignoranță, în fiecare miercuri, începândcu ora 19:00. ”Absolvit de ignoranță” – cu Simona Lica, pe frecvențele Radio Oltenia.

Emisiunea ”De vorbă fără catalog” este locul în care elevii au oportunitatea să-și exprime opiniile. Ascultă-le poveștile, află despre proiectele lor si conectează-te cu ei! Descoperă cum se  pregătesc pentru viitor! ”De vorbă fără catalog” cu Alin Cîrțînă, în fiecare joi, începând cu ora 19:00.

Minut cu minut ești conectat la tot ceea ce se întâmplă în regiune, în țară și în lume, alături de echipa Știrilor Radio Oltenia: Irina Spiță, Mircea Liviu Goga, Isabela Stama – Ioan, Daniela Diaconu, Silviu Marancea, Claudiu Vasile și Mirela Dobre.

Fii sincer cu tine! Fii sincer cu noi! Dacă ai ceva de spus, scrie-ne la 0760.08.01.01 sau apelează-ne, cu încredere, la numerele: 0251/421.500 și 0251/418.600.

Ai pierdut ceva? Vrei să știi mai multe? Accesează site-ul nostru  www.radiocraiova.ro sau pagina de Facebook: Radio România Oltenia Craiova!