Connect with us

National

Radio Vacanţa, programul care dă tonul verilor la mare, împlinește 55 de ani

Published

on

În vara anului 1967, la microfonul din Vila 27 din Mamaia se auzea, pentru prima dată, „Aici Radio Vacanţa!“, pe ritmul melodiei „Valurile Dunării“, a lui Iosif Ivanovici.

Poveştile verii se aud de 55 de ani la Radio Vacanţa! Începând de vineri, 1 iulie, cel mai îndrăgit program estival este din nou disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării, dar şi online, pe site-ul www.radiovacanta.ro.

Radio Vacanţa sărbătoreşte cei 55 de ani de emisie alături de ascultătorii săi. Pentru că timpul a trecut, însă coloana sonoră a verilor la mare a rămas aceeaşi.

Programul estival va fi disponibil şi în acest an pe frecvenţele Radio Constanţa, între 1 iulie şi 4 septembrie, în intervalul orar 11.00 – 22.00, şi va include reportaje, recomandări turistice,  informaţii utile și cele mai iubite hit-uri.

Una dintre noutăţile acestui sezon o reprezintă duplexul Radio România Constanţa – Radio România Brașov FM, sub genericul „Radio Vacanța – de la mare, la munte“, cu subiecte din turism şi agrement, păstrând tempo-ul de vară, atât de apreciat de ascultători.

Şi, pentru că Radio Vacanţa în sine este o poveste, programul din această vară va cuprinde şi scurte interviuri cu realizatori şi artişti care s-au aflat la microfonul postului de radio estival, de-a lungul anilor.

Aşadar, urmează o vară în care Radio Vacanţa va fi din nou pe val, cu hit-uri fresh, informaţii verificate şi recomandări pentru o vacanţă perfectă la mare!

Cel mai îndrăgit program de radio estival din România va fi recepționat  pe frecvenţele Radio Constanţa – 100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina.

%d blogeri au apreciat: