Connect with us

Regional

Razie de amploare în județul Dolj

135 agenţi economici verificaţi, din care 15 discoteci si 120 baruri si cluburi.

Published

on

În noaptea de 16/17.10.2015, polițiștii doljeni au organizat și executat o razie de amploare pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă şi a încălcării regulilor de circulație, acționându-se pe teritoriul întregului județ.
Peste 200 de polițiști au participat la razie de la compartimentele de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale și, bineînțeles, jandarmi de la IJJ Dolj și GJMb Craiova.
În cadrul raziei au fost instituite 26 filtre rutiere în care oamenii legii au verificat aproximativ 500 autovehicule, totodată fiind efectuate verificări și controale la 135 agenţi economici verificaţi, din care 15 discoteci, 120 baruri/cluburi.
În cadrul activităților desfășurate au fost constatate 17 fapte de natură penală, cauze în care au fost întocmite dosare de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, de asemenea fiind aplicate și  215 sancțiuni contravenționale de peste 56.000 lei.
Polițiștii doljeni au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 15 permise de conducere, din care 9 pentru alcool, iar 4 certificate de înmatriculare au fost retrase.