DE ACTUALITATE

Razie de amploare noaptea trecuta in Craiova!

Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie

În noaptea de 08/09.10.2016, aproximativ 80 de polițisti au acționat în municipiul Craiova în cadrul unei acțiuni cu efective mărite pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, urmărindu-se și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zona localurilor de alimentație publică.

Oamenii legii au acționat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, și pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii de la formațiunile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Craiova și Secțiilor 1-6 Poliție Craiova au acționat alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, fiind sprijiniți, de asemenea, de luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale.
În cadrul acțiunii au fost efectuate verificări și controale în 50 baruri, la 66 agenți economici, iar în cele 12 filtrele rutiere instituite au fost verificate peste 400 autovehicule. Astfel, aproximativ 600 persoane au fost legitimate, iar 120 dintre acestea au fost controlate sumar de arme albe.
Polițiștii craioveni au constatat 3 fapte de natură penală, în cauze fiind întocmite dosare de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, iar pentru abaterile contravenționale constatate au fost aplicate 102 sancțiuni de peste 15.000 lei.
%d blogeri au apreciat: