Connect with us

Evenimente

Razie de politisti in actiune, pe strazile Craiovei!

In doar câteva ore, au fost verificate sute de autovehicule!

Published

on

Noaptea trecuta, zeci de polițiști rutieri și de la formațiunile de ordine publică și investigații criminale s-au aflat pe străzile Craiovei, în cadrul unei acțiuni preventive pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, totodată urmărindu-se și prevenirea faptelor antisociale.
 
Polițiștii craioveni, în doar câteva ore, au verificat proape 200  de autovehicule, iar în urma neregulilor costatate au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 31.200 lei.  
 
De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendări dreptului de a conduce, 4 permise de conducere, din care 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În cadrul acțiunii au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.
 
În cadrul raziei au fost constatate și 3 fapte de natură penală, astfel fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și portul fără drept sau folosirea de obiecte periculoase.

ULTIMA ORĂ

National5 ore ago

Muzeul Cărții și Exilului Românesc îl sărbătorește pe data de 23 aprilie pe artistul plastic Victor Cupșa, ce dă numele unei colecții aflate in patrimoniul muzeului.

Regional7 ore ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional8 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional8 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional8 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional8 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National13 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON