Connect with us

Regional

Razii si in pietele valcene

Au fost efectuate controale în 4 pieţe agroalimentare din judeţ, precum şi la 28 de societăţi comerciale.

Published

on

Astazi, 08 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, în colaborare cu inspectori din cadrul Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor şi Direcţiei Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au efectuate controale în 4 pieţe agroalimentare din judeţ, precum şi la 28 de societăţi comerciale.

Acţiunile efectuate au ca scop verificarea legalităţii activităţilor economice, combaterea evaziunii fiscale şi prevenirea comerţului ilicit cu produse contrafăcute de sezon, ce au loc în preajma sărbătorilor de iarnă.

Echipele de control au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 12/1990 republicată, în valoare totală de 8000 de lei şi au ridicat bunuri în vederea confiscării în valoare de 3000 de lei, respectiv jucării.

De asemenea, cu acest prilej au fost constatate 3 infracţiuni la Legea nr. 84/1998 republicată, privind punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică ori similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi au ridicat în vederea confiscării mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de 5500 de lei.

ULTIMA ORĂ

National8 ore ago

Muzeul Cărții și Exilului Românesc îl sărbătorește pe data de 23 aprilie pe artistul plastic Victor Cupșa, ce dă numele unei colecții aflate in patrimoniul muzeului.

Regional10 ore ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional11 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional11 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional11 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional11 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National17 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON