Connect with us

Sport

Real Madrid câștigă pentru a 36-a oară campionatul Spaniei

Published

on

Real Madrid a obținut pentru a 36-a oară titlul de campioană a Spaniei, consolidându-și dominația în fotbalul spaniol. Această realizare a fost confirmată sâmbătă, în etapa a 34-a a campionatului, când Real Madrid a învins echipa Cadiz cu un scor zdrobitor de 3-0.

Golurile victoriei au fost marcate de Diaz în minutul 51, Bellingham în minutul 68 și Joselu în minutul 90+4, consolidând poziția echipei în fruntea clasamentului.

Într-un alt meci important din aceeași etapă, FC Barcelona a suferit o înfrângere surprinzătoare în derby-ul catalan împotriva echipei Girona, cu un scor final de 2-4. Deși Barcelona a condus la un moment dat cu 1-0 și 2-1, Girona a reușit să revină și să obțină o victorie memorabilă.

Pentru Barcelona au marcat Christensen în minutul 3 și Lewandowski în minutul 45+1 dintr-un penalty, în timp ce Girona a înscris prin Dovbyk în minutul 4, Portu în minutele 65 și 75, și Gutierrez în minutul 67.

Cu patru etape rămase până la finalul sezonului, Real Madrid se află pe primul loc în clasament cu 87 de puncte, urmată de Girona pe locul doi cu 74 de puncte, iar Barcelona pe locul trei cu 73 de puncte. Real Madrid și-a asigurat astfel încă o dată locul său privilegiat în istoria fotbalului spaniol.

sursă foto: facebook.com/RealMadrid