Connect with us

National

Recomandări pentru firmele ce vor să depună proiecte pentru creditele garantate de stat (audio)

Published

on

Economiştii le recomandă firmelor care vor să aplice pentru credite garantate de stat pe platforma IMM Invest să-şi realizeze cu atenţie proiectele. Acceptarea cererilor nu se face după principiul „primul venit, primul servit”, a explicat preşedintele de onoare al Consiliului Naţional al IMM-urilor, Ovidiu Nicolescu:

Ovidiu Nicolescu

Iar preşedintele Fondului Naţional de Garantare pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Dumitru Nancu, a atras atenţia că, până la urmă, băncile decid care dosare vor fi primite. El a mai dat asigurări, la Radio România Actualități, că acordurile de principiu se emit în maximum 72 de ore:

Dumitru Nancu

Aproape 20.000 de întreprinzători au aplicat ieri pe platforma online pentru IMM-uri. Înscrierile online se vor desfăşura în sesiune continuă, până la finalul acestui an şi până la epuizarea plafonului alocat de 15 miliarde de lei. Ordonaţa de urgenţă prin care se reglementează funcţionarea programului IMM Invest a fost adoptată tot ieri de Senat, fără modificări substanţiale, fiind agreată de toate partidele.