Connect with us

Regional

Reguli de acces în parcurile craiovene

Published

on

INFORMARE DE PRESĂ

Reguli de acces în parcurile din Craiova

Primarul Mihail Genoiu: „Fac apel la craioveni să dea dovadă de precauție!

          Primăria Craiova se asigură că cetătenii vor fi în siguranță și pe perioada stării de alertă. Astfel, au fost luate o serie de măsuri cu ocazia redeschiderii parcurilor pentru public, pentru a preveni răspândirea infecției cu COVID – 19.

          În acest sens, în parcurile și în Grădina Botanică din municipiul Craiova au fost trasate culoare bine delimitate, pe care cetățenii le vor folosi pentru a intra și a ieși, în scopul evitării aglomerației.

          De asemenea, la intrare în parcuri au fost montate panouri informative cu reguli și măsuri de autoprotecție în contextul prevenirii îmbolnăvirii cu noul coronavirus, iar principalele alei sunt frecvent spălate.

”Sunt convins că și în această perioadă a stării de alertă, cetățenii Craiovei vor da dovadă de responsabilitate, așa cum au făcut-o până acum și vor respecta întocmai măsurile de prevenție pentru a limita răspândirea infecției cu COVID – 19. Este o perioadă pe care am așteptat-o cu toții pentru a ne bucura de natură, de frumusețea parcurilor noastre, dar să nu uităm să respectăm toate măsurile pentru a depăși cu bine această criză. De aceea, fac apel la craioveni să dea dovadă de precauție și în continuare, pentru a ne proteja unii pe alții”, a declarat primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

          Reamintim că, începând de astăzi, 15 mai 2020, au fost redeschise parcurile din municipiul Craiova și Grădina Botanică, fiind stabilite trasee clare pentru căile de acces – intrare și ieșire.

  • Accesul în Parcul Nicolae Romanescu se va efectua prin intrarea principală din Bulevardul Nicolae Romanescu 1A și prin cea secundară situată în vecinătatea punctului de lucru RAADPFL – sere (Cimitirul Ungureni).
  • Accesul în Parcul Tineretului se va face doar prin intrarea principală din str. Banu Stepan nr. 2B.
  • Accesul în Grădina Botanică se face doar prin intrarea principală din str. Iancu Jianu nr. 9.

Atenție! Se interzice accesul în incinta amplasamentului cu destinația specială de loc de picnic (grătare/mese) amenajat în Parcul Hanul Doctorului.

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: